Edit Content

Contact Us

Add a subheading (2)

Wat willen klanten van hun coffeeshop?

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

 

Heb jij het in je om een coffeeshop te runnen? Tegenwoordig zijn consumenten op zoek naar meer dan een kopje gewone of cafeïnevrije koffie die ze zwart drinken of met een mengsel van room en suiker. Ze willen een volledige reeks drankjes, waaronder lattes, cappuccino, espresso en andere favorieten.

U kunt er zeker van zijn dat uw klanten de allerbeste kwaliteit koffieproducten van u verwachten. Als ze het elke keer krijgen als ze binnenkomen, zullen ze een vaste klant zijn. Ze zullen je coffeeshop ook aanbevelen aan hun vrienden.

Zorg ook dat je altijd een goede voorraad kopjes en deksels hebt. Niets zal je klanten meer irriteren dan te horen krijgen dat je geen deksels meer hebt of iets dergelijks waardoor het lijkt alsof je niet voorbereid bent. Houd je inventaris goed in de gaten, zodat je altijd voldoende ingrediënten bij de hand hebt. Uw klanten zullen uw coffeeshop leren kennen als zeer betrouwbaar.

Snelheid is erg belangrijk als het gaat om het runnen van een koffiehuis. Misschien heb je ‘s ochtends een rij tot aan de deur, wat spannend kan zijn, maar je moet het in beweging houden. Dit betekent dat uw personeel goed opgeleid moet zijn en precies weet hoe elk drankje op het menu gemaakt moet worden. Veel van uw klanten zullen langskomen op weg naar hun werk en ze zullen niet te laat komen om te wachten tot de lijn verschuift.

Om de lijn vlot te laten verlopen, zult u veel tijd moeten investeren in de opleiding van uw personeel. Voordat ze de deur uit gaan om de ochtendspits te begroeten, moeten ze weten hoe ze elk drankje dat je aanbiedt moeten maken en hoe ze de machines moeten bedienen om het voor elkaar te krijgen. Zorg ervoor dat u mensen inhuurt die vriendelijk en bereid zijn om te leren.

De meeste koffieconsumenten zullen u vertellen dat de locatie van het bedrijf van invloed zal zijn op hoe vaak u langskomt. De locatie die u kiest voor uw coffeeshop moet gemakkelijk te bereiken zijn met de auto en te voet. Dit zal u op veel manieren ten goede komen, dus zorg ervoor dat u een geweldige locatie vindt waar u regelmatig veel verkeer kunt verwachten.

Coffeeshops moeten zeker heel vroeg in de ochtend open zijn. Sommige mensen willen het echt voordat ze aan een vroege dienst beginnen. Dat betekent dat je nog eerder moet opstaan dan zij om het voor hen klaar te hebben. Als je ‘s morgens niet graag vroeg opstaat, dan heb je een betrouwbare medewerker nodig die je kunt vertrouwen om dit voor je te regelen.

Als je de tijd neemt om er echt achter te komen wat consumenten willen van een coffeeshop, zul je merken dat je het kunt bieden. Ze vragen niets anders dan kwaliteitsproducten die ze zelfs heel vroeg in de ochtend kunnen kopen. Ze willen er zeker van zijn dat ze een heerlijk smakend drankje krijgen en toch op tijd klaar zijn. Ze willen ook dat de service snel en vriendelijk is elke keer dat ze naar de coffeeshop komen. Als u bereid bent deze dingen aan klanten aan te bieden, zullen velen van hen zeer loyaal zijn.

Related Articles

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *